Parhaat sovellukset matkan suunnitteluun

Puhelimeesi on saatavilla monta hyödyllistä sovellusta avuksi matkoillasi. Aivan ensimmäiseksi on hyvä asentaa Google Trips. Google Trips järjestää matkalippusi, hotelli ja muut varaukset omaan matkaasi. Jos omaat gmail-tilin, tiedot haetaan automaattisesti tilille tulleista sähköposteista. Voit myös ladata matkan tiedot puhelimeesi, näin kaikki tärkeät varaustiedot ovat käytettävissä, vaikka verkkoyhteyttä ei olisikaan saatavilla. Google Trips tarjoaa myös vinkkejä kiintoisista kohteista, ravintoloista, hotelleista ja alennuskuponkeja kohteen aktiviteetteihin. Kaikki luonnollisesti linkitettynä Googlen karttoihin. Samassa paketissa tulee myös kattava tietopaketti kohteessa liikkumisessa, rahankäytöstä ja nettiyhteyksistä.

Vaikka Google Trip tarjoaa paljon esittelyjä matkakohteesi paikoista, voit tutustua niihin myös helposti Blink-sovelluksella. Blinkin toiminta periaate on samanlainen kuin Tinderissä eli jokainen kohde esitellään kuvalla ja otsikolla. Voit joko tykätä, laittaa käydyksi tai sitten vain ohittaa kohteen. Tämän jälkeen sinulla on kartta täynnä valmiiksi sinua miellyttäviä kohteita.

Mikäli matkalle on lähdössä useampi henkilö, esim. perheen lomamatkaan, niin loman suunnittelu kannattaa aloittaa Trellon kanssa. Trellossa jokainen asia muodostetaan kortin avulla. Kortit järjestetään listoihin, jotka voit itse määritellä. Ensimmäinen lista on hyvä olla ”Ennen matkaa” tehtävät asiat, kuten matkalippujen ostaminen, hotellivaraukset, passin voimassa olon tarkistus, lemmikin hoidon järjestäminen ja pakkaaminen. Seuraavalle listalle voi laittaa kukin matkustaja haluamiansa vierailukohteita. Ruokapaikoille voi luoda oman listansa. Matkabudjetin laadintaa auttaa Trellon PowerUp nimeltään Costello.
Tässä yksi esimerkki Trellon taulusta, voit halutessasi kopioida sen omiin Trello-tauluihin ja aloittaa oman matkasi suunnittelun.

Viimeiseksi sovellukseksi haluan mainita pakkaus friikin parhaan sovelluksen eli PackPoint-sovelluksen. Tämä sovellus tekee sinulle täydellisen pakkauslistan puhelimeesi.

#matkustus #travel #sovellukset #apps #trello #GoogleTrips #Blink #PackPointArtikkelin kuva by JESHOOTS.COM on Unsplash