Onko partio sisällä oloa?

Tämä kuva näyttää sudenpentujen askeleet (eli aktiviteetit) paikoittain missä niitä tehdään. Kuva näyttää melkoisen kolo voittoiselta. Puhumme paljon että partio on elämyksiä luonnossa ja partioiltoihin pitää pukeutua säänmukaisesti.

Yllä oleva kuva näytä tuota kokonaisaikaa, mutta kertoo kuitenkin sen minne aktiviteettien tekeminen on suunniteltu. Kololla ja sen sijainnilla on merkitystä partiotoiminnassa.

Tämä kuva ei tietenkään kuvaa sitä miten sudenpentujen aktiviteetteja tehdään laumoissa. Siitä kertoo ehkä parhaiten joka vuosi kerättä vuosiseloste, jossa on tänä vuonna edistytty hyvään suuntaan työkalujen osalta. Kun uusi tilasto taas valmistuu, lupaan päivittää kuvan 15 suosituimman aktiviteetin osalta. Katsotaan miltä se sen jälkeen näyttää?

Todellisuudessa partiossa vietetty kokonaisaika käytetään ulkona olemiseen, olemme siis aito ulkoilma harrastus.

Kaikki_aktiviteetit_paikka

//Päivitetty 3.1.2013 Kaikkien aktiviteettien kuva

2 Replies to “Onko partio sisällä oloa?”

  1. Tuosta ei näy esimerkiksi se kuinka paljon laumaillassa ollaan kolon pihalla. Ei siinä myöskään näe kuinka monipuolisesti kolon sisällä touhutaan. Meillä ainakin sahat, vasarat, puukot, narut, maalit jne ovat kovassa käytössä ja pihalle on nostettu telttaa pystyyn ja lippua tankoon. Kyllä kaupunki ympäristössäkin voi tehdä paljon jos paikat kestää elämää.

    1. Kiitos kommentista Jussa.

      Kuvan data on suoraan aktiviteettien kuvauksista, joten totuuttahan tuo ei kerro. Itse olen pitänyt hyvänä ohjenuorana sitä että partioillasta ollaan puolesta tunnista tuntiin ulkona. Tällä tavalla pojat myös ehtivät hiukan rauhoittua sisätouhuihin, jos sisälle on tarvis mennä.

Kommentit on suljettu.